Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

2009.08.03

Én egy 16 éves fiú vagyok! Kedvencem a kecske! És nagyon sokat tanultam és még fogok is tanulni, a kecskés topickban lévő emberektől! Az indexen meg lehet találni a fórumot!  Miért pont kecske?! Nekik köszönöm a sok segítséget!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lad (somogy)

(Gergó Géza, 2011.06.21 14:08)

Kedves Ferenc!

Gergó Gézának hívnak és mostanában nagyon sokat töröm a fejem azon hogy kecske tartásra adom a fejem és ebből élek meg,és tartom el családomat.Mivel te gyermekkord óta ezzel foglalkozol tőled szeretnék tanácsot kérni!Megéri -e ezzel foglalkozni,ha igen mennyi kecske,milyen fajták,és mekkora terület szügséges a tartásukhoz?A fajták alatt külön gondolok hús és tejtermelő típusú fajtákra.Terület alatt pedig arra kaszálló és legelő méretre gondolok.
Melyiket éri meg jobban tartani a hústípusút vagy a tejtermelő fajtákat vagy kombinálni érdemes -e??
Tudod a mezőgazdaságban inkább az állat tartásban látom a jövőt.A növénytermesztés nagyon időjárás függő,főleg mostanában.Nulláról kezdeni nagyon nehéz és nem akarok elbukni.Mit tanácsolsz??Hogyan fogjak neki??Úgy látom hogy őstermelőként kéne hozzáfognom és nem vállalkozóként.Őstermelőként árulhatnák kecske tejből készült termékeket??Vagy kel hozzá vállalkozói engedély?
Várom válaszod és segítséged előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Gergó Géza

förönc1

(Förönc1, 2009.10.28 08:45)

Köszönöm szépen!!Igyekszem!

GRATULA! :))

(Knőblné Pintz Zita (Benedikte), 2009.10.27 21:54)

Szia Förönc1!
Gratulálok a honalpodhoz. Amikor először olvastam a hozzászólásaidat az indexen (még Andersen korodban) igencsak idegesítettél, de meg kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam benned. Csak így tovább. Sok szerencsét a kecsikkel és a honlap szerkesztéssel is.
Üdv: Benedikte